Travsport med ATG

En travbana är alltid laddad med spänning och nervositet. Besökarna och tittarna är lika förväntansfulla som kuskarna och hästarna på att startskottet skall gå. Vilken häst och kusk tar hem segern och vilka är de lyckliga spelvinnarna? Oavsett om man spelar eller ej så är det oerhört underhållande att befinna sig på en travbana. Det är lätt att ryckas med av all spänning och känna glädje.

Travsport är oerhört populär och omtyckt i Sverige. Idag kan alla hästälskare och spelfantaster spela på hästar och följa tävlingarna på plats, online eller på TV. Hemma i Sverige anordnas och styrs tävlingarna av Aktiebolaget Trav och Galopp, ATG. Företaget ägs av Svensk Travsport  och galoppförbundet., och verksamheten regleras av ett avtal mellan ägarna och den svenska staten. Detta leder till att ATG har monopol på trav- och galoppspel, därmed får ingen annan än ATG anordna hästtävlingar i Sverige. Företaget bildades 1974 och lanserade nästan omgående spelformen V65.

En annan populär bettingsport är fotboll. Fotboll räknas till en av världens mest utbredda sporter och har flera superstjärnor såsom Lionel Messi och Cristiano Ronaldo. 

ATG, V75 och Harry Boy är symboler för travspel

ATG spel

Förr var det spelkuponger och penna idag är det surfplattor och mobiltelefoner. Även om stora förändringar har skett med hur man spelar spelet är travsport fortfarande lika spännande och underhållande som förr. Alla hästälskare hemma i Sverige kan glädjas åt att ATG har 1831 ombud, 33 travbanor och fyra galoppbanor. Dessutom kan invånare i 19 länder möjlighet att spela på svensk trav och galopp via företagets lokala partners, vilket är fantastiskt. Vilka typer av spel kan man då finna ho ombuden eller online? V75 är ett väldigt populärt spel, där elitserien, de allra bästa kuskarna och hästarna tävlar varje vecka. V75 står idag för en tredjedel av företagets omsättning. För de spelare inte kan bestämma sig för vilken häst de skall spela på erbjuder ATG Harry Boy. Här låter du maskinen bestämma och det enda du behöver göra är att hoppas. Många spelare har genom åren har fått uppleva lyxen med att vinna, prova du också.

För dig som är intresserad av oddsspel på alla möjliga typer av sporter kan vi rekommendera bästaoddsenonline.nu, där du bland annat hittar information om spel på ishockey, fotboll m.fl.